Bli frivillig!

SVFF er en stor organisasjon, og drives utelukkende av studenter som jobber frivillig. Vi trenger dermed omtrent alltid flere frivillige som kan hjelpe til med å få organisasjonen til å gå rundt! De aller fleste frivillige i SVFF jobber for bar eller kafé, og det er her vi trenger desidert flest frivillige.
Bli med i kaféen!
Goder man får som frivillig i SVFF er blant annet eksklusive internfester, gratis te og kaffe gjennom hele semesteret, internpriser på de fleste varer i kafé og bar, et godt sosialt miljø og mulighet til å besøke U1 utenfor åpningstidene.

I kaféen jobber man tre timer annenhver uke, enten fra 10:30 til 13:30 eller fra 13:30 til 16:30. Kaféansvarlige gir deg all opplæringen du trenger, og du jobber med en eller to personer. Vi har en ordentlig baristamaskin, så her er det muligheter for å lære seg å lage skikkelig god kaffe! Vil du bli frivillig i kafé kan du komme innom U1 hvilken som helst ukedag mellom 11 og 16, og snakke med de som står i kaféen. Du kan også sende en mail til de kaféansvarlige ved å klikke her. Vi gjør det vi kan for å gi deg en passende vakt!

I baren jobber man fire kvelder i løpet av semesteret, og hver vakt er enten fra 16:45 til 22:00 (tidlig) eller 22:00 til 02:00 (sent). Her lærer du alt du trenger å kunne for å jobbe i baren, og du møter mange andre trivelige frivillige. Om du vil jobbe under rolige debatter eller elleville fester er opp til deg. For å bli med kan du spørre i kaféen, snakke med barkeep på fredagspub eller sende mail til baransvarlige (klikk her).

Andre grupper det er mulig å være frivillig i er booking, teknisk, PR, spesialarrangementer, DJ, quiz og debatt. Disse gruppene er en del mindre, og fylles dermed opp tidlig i semesteret. Om du har et brennende engasjement er det likevel mulig å prøve seg! Om du er interessert i å høre om det er plass til flere i en av disse gruppene kan du sende mail til blimed@svff.no.