Hva skjer på U1?

For oversikt over hva som skjer fremover, se vår kalender.

Kafé
Mandag til fredag mellom 10.00 og 16.00 er det kafé på u1. Nyt en kopp gourmekaffe, spis lunsj eller ta en pause i behagelige omgivelser på U1. Vi kan tilby musikk og hyggelige kafébaristaer så vel som fakultetes hyggeligste priser. Enten du vil ha vanlig svart kaffe, te eller en latte garanterer vi at du ikke finner den billigere noe annet sted!

Fredagspub
Vi åpner baren i U1 hver fredag 17:00 – 02:00. Pub på U1 er åpent for alle over 18 år. Enten du vil ta en velfortjent øl etter en tung leseøkt, henge med venner, møte nye mennesker eller slå deg løs på dansegulvet så er U1 stedet. Her har du vors, fest og nach på ett og samme sted!

Quiz
Hva ville et studentliv vært uten en quiz i ny og ne? På U1 arrangerer vi ulike quiz i ulike sjangre i forbindelse med fredagspub. Dann et quizlag, finn på et morsomt navn og kom ned på U1 for å teste ut dine kunnskaper om alt og ingenting! Vi kan tilby samfunnsrelatert quiz, musikkquiz eller “flaut-å-vite-quiz”. Og hold øynene opp for pop-quiz med Finn Bjelke – den vil du ikke gå glipp av! For å finne ut av hvordan ditt lag ligger an i sammendraget, sjekk vårt scoreboard.

Konserter
Opp gjennom tidene har SVFF fått besøk av en rekke bra band og artister. Både veletablerte og “up and coming” musikksjeler har fyllt U1 og SV-fojaeen med fantastisk stemning.  Her får du alltid kvalitetsmusikk til RIMELIG penge!

Debatt
Vi har stor tradisjon for å ha gode og tidsriktige debatter, samtaler og foredrag på U1. Her blir små og store spørsmål prøvd besvart av de debattantene våre. Panelene varierer mellom kjente og mindre kjente fjes. De er dog alle av de mest relevante for det temaet som diskuteres.